Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Cosmobella

Cosmobellas brudekjoler kan beskrives som en variation af klassisk, moderne og unægtelig chic. Deres slogan er ”Sofistikeret og evigt moderne”. Cosmobella er en serie af bryllupstøj fra designhuset Demetrios, som er en stærk spiller inden for brudekjoler. Disse brudekjoler har et tidløst design og kan bruges af mange forskellige kvinder. Det, der gør Cosmobella unikke, er, at de er trendy og tidløse. Kjolerne er skabt af designeren Demetrios. Ved at arbejde med sarte og fine detaljer har han skabt kjoler, der er lyriske, velformede og gennemsyret af en følelse af renhed. Designeren sagde selv: ”Jeg kan godt lide, at tingene ser lette og delikate ud, som om kjolen er blevet sprængt i luften.” Find din perfekte Cosmobella brudekjole her hos Proms and Weddings!

Cosmobella hos Proms and Weddings

Bryllupper er en af ​​de mest almindelige traditioner i Sverige. At alles smag på tøj er individuel gør, at vi hos Proms and Weddings tilbyder en bred vifte af forskellige brudekjoler, med det formål at alle brude finder den helt rigtige kjole til dem. Det inkluderer smag, størrelse og pris! Vi tilbyder også både nye og gamle kollektioner fra vores mærker, såsom Cosmobella. Cosmobellas brudekjoler kan opdeles i forskellige typer design, blandt andet Boho, Classic/Simple, Glam, Princess og Romantic. Du kan derfor finde en kjole, der skiller sig ud, eller en kjole, der er lidt mere afdæmpet.

Cosmobella brudekjoler til rabat!

Blandt vores udvalg af Cosmobella til Proms og Bryllup finder du ofte gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Cosmobellas kollektioner! Ved at holde øje med disse rabatter på kjolerne, kan du finde en utrolig smuk og vellavet brudekjole til en overkommelig pris. Det er vigtigt for os, at vores kjoler er overkommelige, så vores kunder kan bære en elegant, velsyet og smagfuld kjole på deres store dag. Du kan derfor finde nedsatte Cosmobella brudekjoler her hos os på Proms og Bryllup!