Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Rosa Clara

Rosa Clara er et populært mærke til brudekjoler. Det blev grundlagt i 1995 i Barcelona. I dag findes de over hele verden og tilbyder flertallet af brude brudekjoler med et banebrydende design. Rosa Claras slogan kunne være ”Individuality, Romance, and Elegance”. Mærket har også samarbejdet med det internationale design ”haute couture-ikon Christian Lacroix. Dette partnerskab, efterfulgt af andre succesrige forhold med berømte designere, såsom Karl Lagerfeld og Zuhair Murad, var et afgørende skridt fremad for virksomheden. Det, der adskiller kjolerne fra Rosa Clara-kollektionen, er, at de hylder individualitet, men også giver et indtryk af romantik og elegance.

Rosa Clara hos Proms and Weddings

Vi hos Proms og Bryllup har et bredt udvalg af brudekjoler fra Rosa Clara. Som kunde hos os kan du derfor regne med at finde den perfekte Rosa Clara kjole til din store dag. Det vil være en kjole, der er helt individuel til din smag, størrelse og udseende. Det tror vi på, for du kan finde både nye og gamle kollektioner fra mærket hos os. Er du derfor mere interesseret i en lidt mere traditionel kjole fra Rosa Clara, kan du også finde det. Ligesom du kan finde nye, lidt mere moderne brudekjoler hos os. Det er helt op til dig!

Rosa clara brudekjoler til nedsat pris!

En yderligere fordel hos os hos Proms og Bryllup er, at vi har et udvalg af Rosa Clara kjoler, som du ofte kan finde gode rabatter på. Du kan derfor finde en elegant, stilfuld og smagfuld brudekjole til en fordelagtig pris! Det betyder, at mange af vores kunder kan tage del i de smukkeste kjoler, uden at de skal koste en formue. Dette er især luksuriøst med Rosa Clara brudekjoler, da de også er prestigefyldte og populære på internationalt plan. Vi hos Proms and Wedding har noget for enhver smag!