Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

La sposa

La Sposa kommer oprindeligt fra Spanien, i 2010. I dag er kjolerne meget populære i flere lande. Brudekjolerne er smukke og unikke med blondedetaljerne som findes i kjolerne. Kjolerne er også velsyede, fint skåret kjoler, der giver brudene en ren, højtidelig stil. Derudover er kollektionen meget alsidig og byder på forskellige snit og stilarter for at hjælpe dig med at finde din drømmebrudekjole. La Sposa kan beskrives med slogansene ”Drømmende, elegant, selvsikker og sofistikeret”. Kjolerne består af materialer kombineret med klassiske stoffer, blonder og broderier for at skabe brudekjoler, der er både elegante og ungdommelige. Dette gør La Sposa kjoler helt unikke. Med alle disse forskellige designs skabt af La Sposa, er du garanteret at finde den perfekte kjole til dig til din store dag.

La Sposa hos Proms and Weddings

Vi hos Proms and Weddings tilbyder et varieret udvalg af La Sposa brudekjoler. Du kan også finde gamle og nye kollektioner fra mærket. Uanset om du er i humør til en lidt mere traditionel kjole eller en moderne kjole, kan du regne med, at de er smukke, couture-inspirerede og sofistikerede. De udstråler også en form for selvtillid og elegance. Det er en følelse, som vi hos Proms and Weddings mener, at mange kommende brude gerne vil føle, når de går ned ad gangen, altså selvtillid og elegance. Det gør os til stolte forhandlere af kollektionen. La Sposa arbejder altid på at være et skridt foran for hver sæson med kjoler, der er unikke med en enestående pasform!

La Sposa brudekjoler til rabat!

Hos os hos Proms og Bryllup kan du finde forskellige kjoler, i forskellige størrelser, looks og priser! Blandt vores udvalg af La Sposa finder du ofte gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra La Sposa kollektioner. Dette er gavnligt, da du kan få fingrene i disse fantastiske brudekjoler, der er fint syet med smukke detaljer, der adskiller dem fra andre brudekjoler, men til en god handel og generøs pris! Hold derfor øje med vores hjemmeside, og du vil kunne finde en perfekt brudekjole til din store dag!