Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Demetrios

”Demetrios er, hvor drømme begynder, og stil er for evigt,” er Demetrios’ slogan, der beskriver integriteten af ​​deres kjoler. Hvert Demetrios design har fokus på detaljer og kvalitet, hvilket giver hver Demetrios brudekjole sit signaturpræg. Der er forskellige typer styles på kjolerne fra Demetrios, disse er ”Princess, Classic/Simple, Romantic, Boho, and Glam”. Disse kjoler tilbyder kvinder de bredeste og mest alsidige stilarter og er på forkant med modeverdenen. Det var i løbet af 1980, at Demetrios fantasi om at eje sin egen virksomhed blev til virkelighed. Næsten fra den ene dag til den anden forvandlede han en ukendt lokal virksomhed til en blomstrende, international virksomhed. I dag sælger bryllupsbutikker over hele verden stolt Demetrios brudekjoler.

Demetrios hos Proms and Wedding

Her hos Proms og Bryllup er der en lang række forskellige brudekjoler. Det er muligt at finde både nye og gamle kollektioner fra Demetrios, som kommer i forskellige looks. Så der er noget for enhver smag. Du kan derfor også vælge kjoler, der er lidt mere moderne eller traditionelle. Dette gør Demetrios kjoler mere unikke. Det betyder, at langt de fleste kvinder kan finde det, de leder efter. Den grundlæggende vision for Demetrios kjoler er, at de skal passe til alle brude, uanset størrelse, smag eller pris. Vælg den perfekte brudekjole til dig!

Demetrios brudekjoler til rabat!

Vi hos Proms and Weddings har et bredt udvalg af Demetrios brudekjoler. Hos os finder du også ofte gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Demetrios kollektioner. Det betyder, at du kan finde dig en elegant og vellavet brudekjole til en god pris. Vi ønsker, at alle vores kunder har mulighed for at finde den perfekte kjole til deres store dag. Det er derfor fordelagtigt at bruge Demetrios brudekjoler, da disse findes i forskellige designs, størrelser og priser! De er også godt lavet, hvilket kan ses på deres kvalitet.