Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Martha Blanc

Martha Blanc er et varemærke tilhørende Rosa Clara. Kjolerne er lavet af selvtillid og upåklagelig stil. Kjolerne kan beskrives som ”eksklusiv kollektion, markante silhuetter og fejlfrit design”. Kollektionen er påvirket af global glamour og couture brudedesign. Uanset om en brud leder efter en traditionel, moderne eller trendy stil, tilbyder Martha Blanc en bred vifte af kjoler, der helt sikkert vil falde i hendes smag. Silkestoffer, Swarovski-perler og franske blonder er blot nogle af de fantastiske detaljer, disse kjoler har at byde på. Kollektionen stammer fra Rosa Clara, som blev grundlagt i 1995.

Martha Blanc hos Proms and Weddings

Hos os hos Proms og Bryllup kan alle kvinder finde den perfekte kjole til deres store dag. Vi tilbyder et bredt udvalg af brudekjoler fra både nye og gamle Martha Blanc kollektioner. Dette er en fordel for dig, der leder efter en brudekjole, der opfylder dine ønsker og kriterier. Måske er du en brud på udkig efter et lidt mere klassisk, ældre design fra Martha Blanc, så kan du finde det hos os. Samtidig kan du finde alle de nyeste kollektioner fra Martha Blanc. Så der er noget for enhver smag!

Martha Blanc brudekjoler med rabat!

Vi er stolte forhandlere af Martha Blanc brudekjoler. Vi er især stolte over, at kjolerne får vores kunder til at føle sig trygge, smukke og klassisk elegante. Vores vision er at tilbyde brudekjoler til alle vores kunder. Faktisk finder du her hos Proms and Weddings ofte gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Martha Blancs kollektioner. Dette er fordelagtigt, da du som kunde kan finde en smuk brudekjole til en fordelagtig pris. Du kan derfor holde øje med vores hjemmeside og så finde din perfekte brudekjole fra Martha Blanc. Vores vision er derfor at kunne tilbyde kjoler, der passer og appellerer til alle vores kunder. Det gør dem med deres forskellige designs og detaljer på kjolerne fra Martha Blanc. Hos os kan du også finde din drømmekjole til en nedsat pris! Velkommen.