Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Pronovias

Pronovias er en familievirksomhed med oprindelse fra ”El Suizo”, som er en prestigefyldt butik i Barcelona, ​​grundlagt i 1922. I 2021 underskrev Pronovias Group en eksklusiv ti-årig licensaftale med den berømte modedesigner Vera Wang. Pronovias kollektionen er således vokset en del siden da. Dette adskiller Pronovias kjoler fra andre brudekjoler, da der er en ekstra prestige i, at Wera Wang også har præget kjolernes design. Det er et naturligt samarbejde givet deres fælles kærlighed til mode, håndværk og kvalitet. Pronovias har et bredt udvalg af brudekjoler, der fremhæver ens figur. De har også en evne til at kombinere elegance og enkelhed. Det er derfor muligt at betegne Pronovias slogan som ”Elegance, luksus og enkelhed”. Vi hos Proms og Bryllup sørger for at tilbyde dig et bredt udvalg af brudekjoler fra Pronovias sammen med andre råd og tips til din bryllupsdag.

Pronovias hos Proms and Weddings

Vi hos Proms and Weddings tilbyder et bredt udvalg af brudekjoler, blandt andet Pronovias brudekjoler, hvor du kan finde kjoler fra den kollektion, som er både nye og gamle hos os! Dette er især fordelagtigt, hvis du leder efter en lidt mere traditionel brudekjole frem for en moderne kjole. Der er derfor noget for enhver smag! Nogle af de stilarter, som Pronovias faktisk tilbyder, er ”Simple, Elegant, Long Sleeve, Beach, Plus Size, Vintage og Strapless”. Så er der også brudekjoler, der er noget mere trendy. Disse er ”Last Minute Wedding, Second Life, Customizable, Civil Wedding, Influencer’s Choice, Boho, Princess, Short, Lace, Eco Friendly og Off-the-shoulder”.

Rabatterede Pronovia brudekjoler!

Når du handler hos os, kan du få gode tilbud på vores kjoler. Faktisk har vores udvalg af Pronovia kjoler ofte gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Pronovias kollektioner. Du kan derfor finde en elegant, luksuriøs og stilfuld kjole med design fra Wera Wang til en god rabatpris! Vi hos Proms and Weddings arbejder for, at alle kvinder, der leder efter en brudekjole, kan finde den, uanset størrelse, stil eller pris!