Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

White One

White One brudekjoler, der oprindeligt kommer fra Barcelona, skiller sig ud fra andre kjoler med deres fantastiske pasform og utrolige detaljer på alle kjoler. Det er muligt at finde kjoler fra White One-kollektionen, der er moderne, romantiske og elegante! Denne kollektion omfavner globale brudekjole-trends. Det betyder, at enhver brud, uanset nationalitet eller religion, kan finde sin drømmekjole i denne kollektion. Forsat er kjolerne syet og lavet af klassiske stoffer med indviklede broderi og blondedetaljer. Kjolerne er således unikke, men også individuelle, hvilket betyder, at alle forskellige brude finder den perfekte kjole til deres store dag! Der er noget for enhver smag hos os på Proms and Wedding, uanset din stil eller størrelse! Tre adjektiver, der repræsenterer Den Hvide, kunne være ”moderne, romantisk og elegant”. Hvis det er det, du leder efter, er du kommet til det rigtige sted!

White One hos Proms and Weddings

Hos os hos Proms and Weddings kan du finde et bredt udvalg af White Ones kjoler. Du kan også finde nye og gamle kollektioner fra White One. Det betyder, at hvis du er interesseret i en lidt ældre traditionel kjole, kan du også finde det. Eller er du interesseret i de lidt mere moderne brudekjoler, så fås disse også. På den måde kan vi nå ud til en større målgruppe og give flere brude den helt rigtige kjole til dem!

Nedsat White one brudekjoler!

Blandt mange smukke brudekjoler er der også mange White One kjoler med gode rabatter på nedsatte White One brudekjoler. Dette er især gavnligt for dig, der ønsker at have en elegant, moderne og romantisk brudekjole, da du kan finde en til en overkommelig pris! Det behøver ikke altid at koste en formue at købe en brudekjole, der opfylder alle dine krav og ønsker. Hos os hos Proms and Weddings finder du derfor et bredt udvalg af brudekjoler fra White One, både nye og gamle kollektioner. Så du kan finde disse utrolige kjoler til en nedsat pris!