Sko

Bryllup eller fest
FRA: 600:-

Brudeslør

FRA 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på utkikk etter en ny og vakker festkjole som du kan ha på deg til ditt neste festlige arrangement - da har du landet på rett sted. Her på Proms & Weddings sparer vi aldri på festkjoler. Når vi velger ut de vakreste festkjolene til deg, går vi ikke på akkord med kvalitet, design og passform.

Bryllupskjoler

Sliter du med å finne en brudekjole til den store dagen? Da har du landet på rett sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt utvalg av elegante og vakre brudekjoler som kan bidra til å gjøre dagen din enda mer magisk. Vi har selvfølgelig ikke gått på akkord med hverken kvaliteten på kjolene eller designene vi har valgt ut. For du må kunne finne den perfekte matchen.

Bryllupskjoler

Nærmer den store dagen seg? Og ser du etter en brudekjole som kan gjøre dagen enda mer uforglemmelig? Da har du kommet til rett sted. Hos Proms & Weddings finner du vakre og elegante brudekjoler i mange forskjellige design.

Ballkjoler

Her på Proms & Weddings har vi samlet et stort og spennende utvalg av vakre, elegante og fargerike ballkjoler. Gå på oppdagelsesferd på denne siden og finn akkurat den gallakjolen som garantert vil gi deg mange misunnelige blikk.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Lange kjoler

Når det gjelder å finne den perfekte kjolen for en spesiell begivenhet, kan det være en utfordring å finne den rette. Hos Proms & Weddings har de et bredt utvalg av lang kjole som er perfekte til enhver anledning. Fra brudekjoler til ballkjoler, fester og bryllup, har de alltid det perfekte valget.

Mange lange kjoler og merker

Vi har et stort utvalg av merker som tilbyr vakre lange kjoler som passer til enhver smak og stil. Du kan velge kjoler fra kjente merker som Mori Lee, Sherri Hill, Jovani og mange flere.

Enten du er på jakt etter en elegant og klassisk stil, eller noe mer dristig og moderne, vil vi ha noe som passer til deg. Våre lange kjoler kommer i en rekke farger, stiler og størrelser, så det er noe for enhver kroppsform og smak.

Vi er stolte av vår evne til å tilby den beste servicen og kvaliteten til våre kunder. Vårt erfarne personale vil hjelpe deg med å finne den perfekte kjolen.

Vi har den lange kjolen for deg!

Hvis du er på jakt etter en vakker og elegant kjole for din neste store begivenhet, så er Proms & Weddings det rette stedet å gå til. Vårt store utvalg av lange kjoler som passer til enhver anledning, og vår forpliktelse til kvalitet og service, vil sikre at du finner den perfekte kjolen for deg.

Kontakt oss eller se vårt utvalg av lange kjoler.

Hvis du ønsker å finne ut mer om vår butikk og vårt utvalg av lang kjole, så besøk vår hjemmeside eller butikk i dag. Vårt erfarne og vennlige personale vil være mer enn glade for å hjelpe deg med å finne den perfekte kjolen for deg.