Sko

Bryllup eller fest
FRÅN: 600:-

Brudeslør

FRÅN 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på jagt efter en ny og smuk festkjole, som du kan have på til din næste festlige begivenhed - så er du landet det helt rette sted. Her hos Proms & Weddings går vi aldrig ned på festkjoler. Når vi udvælger de smukkeste festkjoler til dig, går vi hverken på kompromis med kvalitet, design og pasform.

Bryllupskjoler

Står du til at skulle finde en bryllupskjole til din store dag? Så er du landet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt udvalg af elegante og smukke bryllupskjoler, der kan være med til at gøre din dag endnu mere magisk. Vi er selvfølgelig heller ikke gået på kompromis med hverken kjolernes kvalitet eller de designs, vi har udvalgt. For du skal kunne finde det helt perfekte match.

Brudekjoler

Nærmer den store dag sig? Og er du på jagt efter en brudekjole, der kan gøre dagen endnu mere uforglemmelig? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Proms & Weddings finder du smukke og elegante brudekjoler i mange forskellige designs.

Gallakjoler

Her hos Proms & Weddings har vi samlet et stort og spændende udvalg af smukke, elegante og farverige gallakjoler. Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den gallakjole, som du med sikkerhed får sendt en masse misundelige blikke efter.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Maggie Sottero

Maggie Sottero er en af ​​verdens mest anerkendte og eftertragtede brudekjoleproducenter i verden. Deres vision er at gøre drømme til virkelighed ved at levere innovative og innovative designs med den bedste kvalitet. Maggie Sottero blev grundlagt for 25 år siden i Sydney, Australien. Brudekjolerne består af detaljer, der er vævet sammen, med en blonde inspireret af vedbendbeklædte mursten, charmerende halsudskæringer, indviklede teksturer og finurlige fremstillinger. De har også en alsidig kollektion med elegance og romantik i brudekjolerne. De er også altid godt lavet og kommer i god kvalitet. Det, der får Maggie Sottero brudekjoler til at skille sig ud, er deres moderne, romantiske sans for skønhed og elegance, som også kunne være deres slogan ”romantik, elegance og skønhed”.

Maggie Sottero hos Proms and Weddings

Vi hos Proms and Weddings er stolte forhandlere af Maggie Sottero og vi tilbyder derfor både gamle og nye kollektioner fra Maggie Sottero. Denne er perfekt til dig, der leder efter en mere traditionel brudekjole fra mærket eller ønsker du en lidt mere moderne kjole, er der også den. Det er derfor muligt at finde forskellige størrelser og stilarter af kjolerne hos os. Mange af vores styles er også variationer i dækning, ærmelængder, halsudskæring, illusionsdetaljer, shapewear-for og mere. Vores udvalg er således bredt med mange forskellige brudekjoler fra Maggie Sottero, så alle vores kunder kan finde den helt rigtige brudekjole til deres store dag.

Maggie Sottero brudekjoler med rabat!

Vi tilbyder mange forskellige brudekjoler til Proms og Bryllup, fra forskellige designere og kollektioner. Disse ser naturligvis anderledes ud og har forskellige prisklasser. Noget der dog er fordelagtigt ved Maggie Sottero kjoler er, at man ofte finder gode rabatter på nedsatte brudekjoler fra Maggie Sottero kollektioner. Det betyder, at du kan finde en fantastisk flot og velsyet kjole med fine små detaljer, der taler til dig, også til en favorabel pris! Selve brudekjolerne er elegante og romantiske, med smukke detaljer, der gør kjolerne unikke. De er også state-of-the-art og personlige. Så du kan få en kjole fra Maggie Sottero med alle disse fine funktioner, til en nedsat pris!