Sko

Bryllup eller fest
FRA: 600:-

Brudeslør

FRA 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på utkikk etter en ny og vakker festkjole som du kan ha på deg til ditt neste festlige arrangement - da har du landet på rett sted. Her på Proms & Weddings sparer vi aldri på festkjoler. Når vi velger ut de vakreste festkjolene til deg, går vi ikke på akkord med kvalitet, design og passform.

Bryllupskjoler

Sliter du med å finne en brudekjole til den store dagen? Da har du landet på rett sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt utvalg av elegante og vakre brudekjoler som kan bidra til å gjøre dagen din enda mer magisk. Vi har selvfølgelig ikke gått på akkord med hverken kvaliteten på kjolene eller designene vi har valgt ut. For du må kunne finne den perfekte matchen.

Bryllupskjoler

Nærmer den store dagen seg? Og ser du etter en brudekjole som kan gjøre dagen enda mer uforglemmelig? Da har du kommet til rett sted. Hos Proms & Weddings finner du vakre og elegante brudekjoler i mange forskjellige design.

Ballkjoler

Her på Proms & Weddings har vi samlet et stort og spennende utvalg av vakre, elegante og fargerike ballkjoler. Gå på oppdagelsesferd på denne siden og finn akkurat den gallakjolen som garantert vil gi deg mange misunnelige blikk.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Ballkjoler for studenter 2023

Nå er det virkelig ballsesong og studentenes tid! Har du tilfeldigvis ikke funnet ballkjolen din ennå? Ingen problem, vi hjelper deg mer enn gjerne. Det er ikke ofte man får sjansen til å ha på seg en ballkjole, så det gjelder virkelig å gripe muligheten! Du fortjener å føle deg vakrest denne dagen, og vi er her for å gjøre det til virkelighet.

Hvordan skal man tenke når man velger ballkjole til studenter?

Men hvordan og hvor skal du begynne? Jo, det er to viktige ting å tenke på. Det første er å vurdere om du liker ideen om en ensfarget, enkel kjole eller en med for eksempel glitter og/eller blonder. Hvis du sjelden bruker kjoler, kan en ensfarget alternativ være for deg, siden det viktigste er at du trives i antrekket ditt. Når du trives, kan du fokusere på å ha det gøy, noe som er hele ballens essens. De vanligste stoffene vi tilbyr i avskalede kjoler er sateng, crepe eller chiffong. Selv om det er en ensfarget ballkjole, kan du eksperimentere med å velge en kraftig farge, kanskje til og med neon? Mulighetene er mange!

Hvis du derimot liker lekne klær og å skille deg ut, kan en glitrende kjole være noe for deg. Det finnes mange morsomme kjoler å velge mellom, enten med glitter, blonder eller hvorfor ikke begge deler? Hvis du er en person som liker luksus, finnes det et stort utvalg av kjoler med vakre steiner eller perler. For de som virkelig ønsker glamour, finnes det også ballkjoler med lange hansker. Vi tilbyr også ballkjoler med puffede ermer og vakker tyll.

Forskjellige modeller av ballkjoler som passer til studenter

Neste ting å vurdere er hvilken type modell du ønsker. Generelt sett er det to modeller å velge mellom, den klassiske A-linjemodellen som er tettsittende i midjen og deretter faller ut fra kroppen. Den andre modellen er den såkalte havfruemodellen som omslutter hele kroppen og er tettsittende hele veien ned. Selvfølgelig finnes det også mellomting der modellen er rett med for eksempel en sløyfe på siden eller begge sider. Hvis du ikke er helt sikker, er det lurt å gi begge typer modeller en sjanse, bare for å utforske hvilken som føles best for deg.

Nå har vi kommet til detaljer som hvilken utringning du trives med; de vanligste er V-formet, firkantet, hjerteformet eller lukket. Med V-form kan det også være forskjellige bredde på stroppene. Det finnes også elegante ermer som er off-shoulder, som hviler på overarmen for et elegant utseende. Noen kjoler har også splitt, noe som gir en leken touch.

Se våre forskjellige modeller av ballkjoler som passer til studenter.

Har du fått en idé om hva slags kjole du ønsker? Bra! Og hvis du ikke har det, ikke stress, det er bra å være åpen for alternativer, våg å stole på magefølelsen når du får sjansen til å prøve ballkjoler. Det som føles riktig er som regel det riktige valget.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi ballkjolen din slik at den passer perfekt til deg!

Når du har valgt kjolen din, hjelper vi deg med å justere lengden på kjolen, avhengig av valgt høyde på eventuelle hæler, om den må sys inn eller opp på noen måte, og eventuelle detaljer du ønsker å endre på! Kontakt oss hvis du ikke har mulighet til å komme til butikken vår i Malmö, så sørger vi for at kjolen din blir akkurat som du ønsker!