Sko

Bryllup eller fest
FRA: 600:-

Brudeslør

FRA 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på utkikk etter en ny og vakker festkjole som du kan ha på deg til ditt neste festlige arrangement - da har du landet på rett sted. Her på Proms & Weddings sparer vi aldri på festkjoler. Når vi velger ut de vakreste festkjolene til deg, går vi ikke på akkord med kvalitet, design og passform.

Bryllupskjoler

Sliter du med å finne en brudekjole til den store dagen? Da har du landet på rett sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt utvalg av elegante og vakre brudekjoler som kan bidra til å gjøre dagen din enda mer magisk. Vi har selvfølgelig ikke gått på akkord med hverken kvaliteten på kjolene eller designene vi har valgt ut. For du må kunne finne den perfekte matchen.

Bryllupskjoler

Nærmer den store dagen seg? Og ser du etter en brudekjole som kan gjøre dagen enda mer uforglemmelig? Da har du kommet til rett sted. Hos Proms & Weddings finner du vakre og elegante brudekjoler i mange forskjellige design.

Ballkjoler

Her på Proms & Weddings har vi samlet et stort og spennende utvalg av vakre, elegante og fargerike ballkjoler. Gå på oppdagelsesferd på denne siden og finn akkurat den gallakjolen som garantert vil gi deg mange misunnelige blikk.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Underkjole til brudekjole og undertøy til bryllup og fest

I tillegg til det enorme utvalget av både brudekjoler og aftenkjoler hos Proms And Weddings, tilbyr vi også et stort utvalg av underkjoler, tilbehør og undertøy i butikk. Hvorfor trenger du spesielt undertøy eller en underkjole, lurer du kanskje på? Nedenfor finner du nyttig informasjon om dette!

Underkjole Brudekjole

Hva er en brudekjole underkjole og hvorfor trenger du en? På samme måte som det finnes ulike modeller angående brudekjoler, finnes det en rekke ulike typer underkjoler, hvor hver underkjole er spesifikt tilpasset en bestemt type kjole. En underkjole kan brukes til å få en kjole til å se litt større og mer stilig ut, men faktum er at underkjoler gjør mye mer enn det. En underkjole trenger ikke å brukes med vilje i det hele tatt for å få en kjole til å se større ut. Har du en tung brudekjole eller aftenkjole kan det være lettere å ha en underkjole som holder seg og støtter kjolen nedenfra. Dette letter på mange ulike plan, ikke bare når det kommer til vekten på kjolen. Under sommer og varme gir en underkjole behagelig kjølighet, den hjelper til med å unngå og minimere risikoen for at materialet fester seg til varm og svett hud. Når det gjelder havfruemodeller og figursydd kjoler bruker du en underkjole i samme trange modell som kjolen, med eller uten volum ned til. Dette fungerer som spanx eller annet funksjonelt undertøy med egenskapene til å jevne ut og minimere synlige linjer og rynker.

Undertøy og underkjoler til bryllup og fest

I vår butikk finner du også et stort utvalg av undertøy som passer til brudekjoler og aftenkjoler. De fleste kjolene i butikken er skapt med innebygget bh, noe vi oppdaget at mange opplever som en positiv overraskelse under prøving. Å slippe å tenke på å finne en BH som passer til kjolen du kjøper oppleves av mange som en stor lettelse og vi forstår hvorfor. Derfor tilbyr vi også separate undertøy, korsetter, bustiers og selvklebende BH-er i butikken. Dette gir muligheten til å teste riktig undertøy sammen med kjolen. Du finner også truser med høy eller lav midje hos oss.