Sko

Bryllup eller fest
FRA: 600:-

Brudeslør

FRA 99:-

Smykker

Lyx accessoarer

Festkjoler

Er du på utkikk etter en ny og vakker festkjole som du kan ha på deg til ditt neste festlige arrangement - da har du landet på rett sted. Her på Proms & Weddings sparer vi aldri på festkjoler. Når vi velger ut de vakreste festkjolene til deg, går vi ikke på akkord med kvalitet, design og passform.

Bryllupskjoler

Sliter du med å finne en brudekjole til den store dagen? Da har du landet på rett sted. Hos Proms & Weddings har vi et unikt utvalg av elegante og vakre brudekjoler som kan bidra til å gjøre dagen din enda mer magisk. Vi har selvfølgelig ikke gått på akkord med hverken kvaliteten på kjolene eller designene vi har valgt ut. For du må kunne finne den perfekte matchen.

Bryllupskjoler

Nærmer den store dagen seg? Og ser du etter en brudekjole som kan gjøre dagen enda mer uforglemmelig? Da har du kommet til rett sted. Hos Proms & Weddings finner du vakre og elegante brudekjoler i mange forskjellige design.

Ballkjoler

Her på Proms & Weddings har vi samlet et stort og spennende utvalg av vakre, elegante og fargerike ballkjoler. Gå på oppdagelsesferd på denne siden og finn akkurat den gallakjolen som garantert vil gi deg mange misunnelige blikk.

Sikker betaling

Betal med kort

Forsendelse

Indenfor Sverige

Brudepike kjoler

Jakten på perfekte brudepikekjoler er spennende, men kan også være litt utfordrende. Kanskje du skal gifte deg og leter etter brudepikekjoler til brudepikene dine, eller kanskje du er en brudepike som leter etter den perfekte kjolen. Faktisk velger hver brud hvordan hun vil at kleskoden for brudepikene hennes skal se ut og hvilke brudepikekjoler hennes brudepiker skal ha på seg. Noen vil at brudepikene deres skal se like ut i både farge og klesstil. Mens andre ikke har så strenge retningslinjer og bare gir for eksempel en farge som brudepikene må følge. Uansett hvilke retningslinjer som er satt, kan det være en god idé å begynne å lete etter brudepikekjolen så tidlig som mulig, da det kan ta tid å finne den perfekte kjolen. Vi i Proms & Weddings legger til rette for søket etter den rette kjolen ved å tilby kjoler i forskjellige utseende, materialer og priser!

Finn en perfekt brudepikekjole!

Med et bredt utvalg av brudepikekjoler kan du velge mellom forskjellige brudepikekjoler. Det betyr at det er noe for enhver smak. Våre brudepikekjoler kommer i mange forskjellige nyanser, lengder, stoffer og utseende. Du kan finne alt fra klassiske, vakre brudepikekjoler til eksklusive vakre brudepikekjoler. Vi har også andre produkter, som brudekjoler, sko, smykker, tilbehør og undertøy. Alle våre klær er spesielle og moteriktige. Det er viktig for oss å kunne tilby brudepikekjoler som passer enhver smak og størrelse, da bryllup er en stor dag både for brudeparet og for brudepikene selvfølgelig. Det er viktig at alle føler seg vakre og komfortable på den store dagen og at bruden føler seg fornøyd med valget av brudepikekjoler.

Brudepikekjoler til dine brudepiker i alle farger

En tilleggsfunksjon ved våre brudepikekjoler er at de kommer i forskjellige farger. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av farger slik at du kan finne den perfekte fargen på din brudepikekjole for deg og dine brudepiker. Alle bryllup har forskjellige temaer og til og med brudeparet kan ha spesifikke retningslinjer angående brudepikekjoler og derfor kan det være greit å ha mye å velge mellom, inkludert farge. Det kan føles vanskelig å få akkurat den fargen som bruden etterspør, derfor tilbyr vi et bredere utvalg av nyanser av farger, slik at det blir lettere å finne en farge så nærme som mulig brudepikekjolene.

Velg en brudepikekjole som matcher bryllupstemaet ditt

Når du har funnet ut hva slags bryllupstema som gjelder, kan du begynne å lete etter brudepikekjoler. Avhengig av bryllupets tema kan du velge mellom ulike typer brudepikekjoler. Noen brudepikekjoler er mer klassiske, elegante, mens andre er mer eksklusive. Samtidig kan det være lurt å følge en bestemt farge på kjolen som følger temaet. Hvis det ikke er spesielle retningslinjer, kan du velge den kjolen som passer deg best! Du er kanskje selv brud og ønsker å velge brudepikekjoler som passer best til ditt valgte bryllupstema. I slike tilfeller kan du se etter sortimentet her på nettsiden vår.

Vurder kroppsformen og størrelsen til brudepikene

Selv om det er viktig for deg som brud å finne matchende brudepikekjoler til brudepikene dine, eller for deg som brudepike å finne en kjole i henhold til spesifikke retningslinjer, må du likevel huske at alle ser forskjellige ut med forskjellige høyder, kroppsformer og hud toner. Det kan derfor være greit å huske på når man skal velge kjole, slik at alle passer godt i sine brudepikekjoler, med riktig modell og farge på kjolene.

Lange eller korte brudepikekjoler?

Som sagt tilbyr vi et omfattende utvalg av brudepikekjoler, så det kan være lettere for deg å velge riktig brudepikekjole. Om du vil ha kort eller lang, matt eller silkeaktig, det spiller ingen rolle da vi tilbyr begge deler. Du kan derfor finne både korte og lange kjoler hos oss. Tenk på hva du leter etter. Uansett hva som passer bruden og de gjenværende brudepikene og bryllupet. Hjertelig velkommen og lykke til!

Våre brudepikekjoler

Vi i Proms & Weddings tilbyr en rekke produkter, inkludert brudepikekjoler. Vår visjon er å tilby brudepikekjoler til bryllup som passer alle uansett hudfarge, størrelse eller kroppsform. Målet er at alle som besøker siden vår skal finne en kjole som kan passe til vennen eller deres eget bryllup. Kjolene våre er av god kvalitet og er svært komfortable. Velkommen til å ta en titt!